Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

 

Herbalife biedt u een groot aantal bepaalde producten die gebaseerd zijn op de drie Kernproducten: Formule 1 voedingsshake, Formule 2 vitaminen en vezel en kruidentabletten. Als u alleen onze doelgerichte voedingsproducten gebruikt, of hiermee een pact sluit met uw gepersonaliseerd programma, kunt u al uw kaarten zetten op uw persoonlijke behoeften. Aangezien mannen en vrouwen verschillen in voeding en levensstijl, hebben we voor beide geslachten ook verschillende producten en programma's. Onze doelgerichte voedingsproducten zijn er in vele soorten, zodat ze aansluiten op de individuele vraag van iedereen.

 
Bestel uw producten online! Klik Hier
Herbalife QuickSpark.
Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1. Wanneer we ouder worden, wordt de hoeveelheid CoEnzym 1 minder en als resultaat daarvan daalt ons energieniveau. Omdat CoEnzym 1 gebruikt wordt om ATP energie te verkrijgen, geldt dat hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren. Neem twee zuigtabletten per dag naar behoefte. Plaats ze onder de tong totdat ze volledig opgelost zijn. Voor maximale effectiviteit: niet kauwen op de zuigtabletten. Meer informatie>>
Gourmet Tomatensoep.
Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs. Meer informatie>>
Formule 1 maaltijdreep

Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd. De Herbalife Maaltijdrepen zitten verpakt in doosjes van 7 stuks. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt.

Meer informatie >>>>>

Formule 3 proteÔne poeder

Formule 3 - ProteÔne Poeder met soja-en weiproteïne. Onze speciale mix van de hoogste kwaliteit soja- en weiproteïne kunnen op maat worden toegevoegd aan uw shakes om aan uw dagelijkse proteïnebehoefte te voldoen. 

Formule 1 voedingsshake ťťn portie (26gr) zakje

Het spreekt voor zich dat een goede conditie helpt om u goed te voelen. Om u hierbij te helpen, zijn er van de Formule 1 handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop ťťn of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 7 Vanille zakjes.
Herbalifeline

Voedingssupplement met Omega-3 vetzuren van hoge kwaliteit DHA en EPA Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen. Maar toch toont wetenschappelijk onderzoek aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt of niet alle voedingsstoffen in de vis worden volledig geassimileerd. Herbalifeline stelt u in staat om toch van de rijkdom die de zee biedt te genieten en is een uitstekende manier om uw dagelijkse inname van Omega-3 essentiŽle vetzuren aan te vullen en om uw vaatsysteem helpen goed te functioneren.

 
Niteworks

Geef uw lichaam de beste voeding terwijl u slaapt. Neem Niteworks voordat u naar bed gaat. Niteworks is met name gunstig voor mensen ouder dan 35 jaar. Maar het is geschikt voor iedereen die zijn of haar stikstofoxide niveau wil aanvullen. Los twee schepjes Niteworks poeder met citroensmaak op in enkele slokken koud water, koolzuurhoudend water of vruchtensap en drink het meteen op. Meer informatie klik hier

 
Bestel uw producten online! Klik Hier
Formula 2 Multivitaminencomplex.
Maakt u zich zorgen over de voedingswaarde van de verse producten die u eet? Moderne teelttechnieken houden vaak in: het gebruik van chemicaliŽn, snelle groei in uitgeputte grond, vroege oogst en een onnatuurlijk rijpingsproces voordat de groenten en fruit langdurig worden opgeslagen en de halve wereld over worden vervoerd. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat dit ten koste gaat van de voedingsstoffen! Het koken van groenten vermindert de voedingswaarde nog meer, daarom heeft het dus echt nut om dagelijks een hoogwaardig supplement met vitaminen en mineralen te nemen zoals Formule 2 Multivitaminencomplex.
RoseOx

Bent u geen fan van groenten? Als u niet dagelijks vijf stuks fruit of porties groenten eet, komt uw lichaam belangrijke voedingsstoffen tekort. Naast Formule 2 kunt u uw voeding ook aanvullen met RoseOx* dat een krachtige antioxidant-bescherming biedt, in handige tabletvorm.

Liftoff

Liftoffô is een unieke, bruisende energiedrank. Dankzij de exclusieve, energieke melange van taurine, guarana en cafeÔne kunt u de hoogste versnelling inschakelen. Meer informatie klik hier!

NRG

NRG tabletten bevatten het allerbeste van wat een der meest vitaliserende kruiden uit de natuur de mens te bieden heeft. Herbalife is erin geslaagd om de krachtige kwaliteiten van Guarana te bundelen in NRG. Daardoor zullen uw prestaties verbeteren en zult u geen last meer hebben van een dip midden op de dag.

Thermojetics Kruidendrank
Heerlijk en verkwikkend. Gewoon perfect, deze Thermojeticsģ Kruidendrank. Heerlijk en verfrissend, of u de thee nu koud of warm drinkt. Door een combinatie van eeuwenoude kruidenleer en modern raffinement, voelt u zich prima met deze calorievrije thee die u bovendien vitaal houdt en u helpt meer water te drinken. Verkrijgbaar in vier heerlijke smaken: Original, Citroen, Perzik, Framboos.
Vezel en kruidentabletten
Krijgt u wel voldoende vezels binnen? Groenten en fruit zijn een van de voornaamste bronnen van voedingsvezels. 25-30 g voedingsvezels is de dagelijkse kwantiteit die door voedingsdeskundigen wordt aanbevolen. Vezels zijn belangrijk voor de spijsvertering. Help uw lichaam een handje met onze unieke Vezel- en Kruidentabletten.
Cell Nutrition
Zorg dat u uw groenten, fruit en voedingssupplementen optimaal benut en gebruik dagelijks Cell Nutrition. Dit product doet precies wat het belooft: het helpt om de absorptie en het gebruik van voedingsstoffen te optimaliseren.  Het is een voedingssupplement dat is ontworpen om uw lichaam te helpen bij het verzamelen van essentiŽle voedingsstoffen. Het biedt vitaminen B, die van essentieel belang zijn voor de energieproductie van het lichaam, en mineralen, die het vermogen ondersteunen van het lichaam om met stress om te gaan.
Thermo Completeô

Voedingssupplement met groene thee, cacao en yerba matť extracten Thermo Complete is een revolutionair kruidensupplement ontwikkeld ter ondersteuning van het gewichtbeheersings-proces. Thermo Complete bevat een krachtige mix van zorgvuldig geselecteerde kruiden. De verschillende eigenschappen ervan werken synergetisch, waardoor u zich sterker zult voelen en nog beter opgewassen bent tegen de dagelijkse opgaven die met gewichtsbeheersen samenhangen.

Cell-U-Loss

Een voedingssupplement op basis van mineralen en vitamine C Cell-U-Loss bevat een unieke combinatie van voedingsmiddelen, die, als u dagelijks genoeg water drinkt, drie speciale functies heeft. Cell-U-Loss kan het lichaam helpen bij het herstellen van de natuurlijke waterhuishouding, het plantencomplex helpt de afvalstoffen te verwijderen en deze twee processen samen helpen een verlepte huid zichtbaar gladder te maken.

H≥0 Pro isotone sportdrank
De H≥0 Pro isotone sportdrank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H≥0 fitness drank kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H≥0 fitness drank bevat anti-oxidant vitamines A, C en E. Meer informatie >>>>>
Schizandra Plus

De schizandraplant bevordert het vermogen van het lichaam om zuurstof te gebruiken. De antioxiderende ingrediŽnten dragen bij aan een vermindering van de hersteltijd na een sportprestatie en een bestrijding van aan sportgerelateerde vrije radicalen. Elke sportliefhebber heeft behoefte aan deze formule! 60 tabletten
Meer informatie >>>>>

AloŽ drank
Een pure verfrissende drank op basis van aloŽ Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de AloŽ-Veraplant te destilleren en te stabiliseren. Deze verfrissende siroop is een positieve manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt. Dankzij de kalmerende kruidenkwaliteiten van AloŽ (40%), heeft deze verfrissende drank een positieve invloed op de spijsvertering.
AloeMAX
AloeMAX is een smaakvolle aloe vera drank. AloeMAX bevat 98% AloŽ. Het helpt de spijsvertering te bevorderen, en daarmee levert het een essentiŽle bijdrage aan uw algemeen welzijn – van binnenuit je geweldig voelen! Met het zegel van de International Aloe Science Council (IASC). Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. AloeMax slechts 1,2 kcal per glas. Helpt afslankers met ontgiftingsverschijnselen. Weinig suiker.
Thermojeticsģ Gele tabletten
Garcinia en GTF Chroom supplement Thermojeticsģ Geel is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om ís avonds te gebruiken. Het helpt uw lichaam bij de natuurlijke afstelling van de glucosebalans. Bovendien draagt het bij tot het veranderen van uw eetgewoonten, een essentieel onderdeel van elk gewichtbeheersingsprogramma.
Fiberbond

Geactiveerde Vezeltabletten. Een unieke mix van vezels en natriumcholeaat, die kan helpen om het afvoerproces in stand te houden en bijdragen aan de emulsievorming van vet bij de spijsvertering. Wetenschappers en voedingsdeskundigen geven het advies meer voedingsvezels en minder vet en calorieŽn te eten om het welzijn te bevorderen. Helaas is het typisch westerse voedsel juist erg vetrijk en vezelarm.

Preloxģ Blue

Helpt de mannelijke vitaliteit te verhogen. Zowel voor jonge als voor oudere mannen, kan de druk van het moderne leven de vitaliteit en de prestaties verminderen. Preloxģ Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden! 60 tabletten. Meer informatie

Tang Kuei

Vrouwelijk evenwicht, bevordert de spierontspanning. Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. Vrouwen zijn al eeuwenlang bekend met de eigenschappen van Tang Kuei. De tabletten bieden ontspanning en verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning. Meer informatie

 
Bestel uw producten online! Klik Hier
 
Begeleiding geven wij u vanzelfsprekend alleen wanneer u dit zelf wenst. Wij vallen u nooit ongevraagd lastig met vervelende telefoontjes.
 
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!
5Top
 
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011 Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.   Powered by Herbal Webdesign