Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TANG KUEI

 

Herbalife heeft deze speciale formule gecreëerd als ondersteuning bij grote lichamelijke inspanningen en voor vruchtbare vrouwen.

Tang Kuei bevat twee zeer nuttige ingrediënten: engelwortel (Tang Kuei) en kamille, waarmee de lichamelijke systemen hun evenwicht kunnen hervinden.
 

Al eeuwenlang beschouwen Chinese plantenkenners Tang Kuei als een ‘superieure plant’, die elke dag als versterkend middel genomen kan worden. In China gebruikt men het nog steeds in de soep en bouillon om de voedingswaarde ervan te verhogen. Het is een rijke bron van vitamine A en B, calcium, ijzer en magnesium.

 

Bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere hulp. Vrouwen van vruchtbare leeftijd ondergaan elke maand hormonale veranderingen die tot een serie ongemakken kunnen leiden. Tang Kuei helpt dankzij de milde, op planten gebaseerde eigenschappen het lichaam om het natuurlijk evenwicht terug te vinden. Het maakt deel uit het dagelijks voedingsprogramma van duizenden Chinese vrouwen en dat sinds eeuwen, waarom zou u er daarom niet zelf gebruik van maken!

 
Bestel uw producten online! Klik Hier

Eigenschappen van de hoofdingrediënten:

Angélique sinensis – “Tang Kuei” wordt gemaakt van de wortel van de plant Angelica sinensis. De wortel van de plant heeft de voorkeur omdat deze grote hoeveelheden calcium bevat, alsmede B vitaminen, ijzer, magnesium en essentiële oliën.

Calcium is nuttig in de voeding om de spiertonus in stand te houden. Spieren met gebrek aan calcium kunnen hyperactief worden en daarom meer geneigd zijn om samen te trekken.

Kamille – Wordt gebruikt om de ontspannende en rustgevende eigenschappen. Kamille vormt een traditionele, op planten gebaseerde behandeling die veel mensen gebruiken om spierpijn te bestrijden.

Biergist – Een uitstekende bron van B1, B6 en foliumzuur. Het is rijk is aan aminozuren, aan lecithine en aan chroom.

 
Vrouwen gebruiken Tang Kuei al eeuwenlang, na grote fysieke inspanningen, als verlichting voor de pijnen die vaak gerelateerd zijn aan stress en titanische spierkrampen.
 
5Top
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011  Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.