Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

QUICKSPARK

Natuurlijke Energie Op cellulair niveau

Natuurlijke energie…in een flits!

Herbalife’s revolutionaire nieuwe product met CoEnzym 1. Het menselijk lichaam bevat miljoenen cellen die CoEnzym 1 nodig hebben om op hun best te kunnen functioneren.

 
De ATP energiecyclus is het complexe proces waarin energie wordt gecreëerd om onze cellen te laten functioneren. Deze energie wordt ATP energie genoemd. CoEnzym 1 is een primair co-enzym dat het lichaam nodig heeft om ATP energie te verkrijgen.

Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1 en hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren.

QuickSpark is een handige manier om uw ATP energie te verhogen door uw CoEnzym 1 niveau aan te vullen. * Adenosine trifosfaat is de belangrijkste energiebron voor cellulaire reacties

 
Uw lichaam bevat van nature CoEnzym 1. Wanneer we ouder worden of heel druk bezig zijn, wordt de hoeveelheid CoEnzym 1 minder en als resultaat daarvan daalt ons energieniveau.

QuickSpark is dus een handige manier om snel meer natuurlijke ATP energie te verkrijgen

 
BELANGRIJKSTE VOORDELEN

• Bevat een gepatenteerde formule van CoEnzym 1, wat een belangrijke rol speelt bij de productie van natuurlijke energie op cellulair niveau.

• CoEnzym 1 speelt een cruciale rol in verschillende cellulaire processen.

• Snelwerkend: tablet lost snel en gemakkelijk op.

• Geen cafeďne, geen suiker, geen calorieën. Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

WAAROM HEEFT U HET NODIG?

Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1. Wanneer we ouder worden, wordt de hoeveelheid CoEnzym 1 minder en als resultaat daarvan daalt ons energieniveau. Omdat CoEnzym 1 gebruikt wordt om ATP energie te verkrijgen, geldt dat hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren.

GEBRUIK

Neem twee zuigtabletten per dag naar behoefte. Plaats ze onder de tong totdat ze volledig opgelost zijn. Voor maximale effectiviteit: niet kauwen op de zuigtabletten.

* Adenosine trifosfaat is de belangrijkste bron voor cellulaire energie.

 
Bestel uw producten online! Klik Hier
Voor wie?
 
Professionals

Vergadering, deadline, weer een vergadering, conference call, business trip; als professional maak je lange dagen. Je probeert zo goed mogelijk op je lichaam te letten, maar een extra dosis energie naast je zoveelste kop koffie is altijd welkom. Op zo’n moment is QuickSpark het ideale hulpmiddel. De cafeďnevrije formule levert CoEnzym 1 voor natuurlijke energie op cellulair niveau. Naast QuickSpark heeft Herbalife nog tal van andere producten die een drukke professional helpt bij nemen van bewuste voedingskeuzes.

Studenten

Energie en alertheid kan nogal eens wegebben als je de hele nacht nog aan het werk bent. Heeft u morgen een tentamen, of moet u de nacht doorwerken? Op zo’n moment is QuickSpark het perfecte product. De gepatenteerde, cafeďnevrije formule levert CoEnzym 1 voor natuurlijke energie op cellulair niveau. De zuigtabletten lossen snel op en u voelt het verschil snel.

60 plussers

Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1. Wanneer we ouder worden, wordt de hoeveelheid CoEnzym 1 minder en als resultaat daarvan daalt ons energieniveau. Omdat CoEnzym 1 gebruikt wordt om ATP energie te verkrijgen, geldt dat hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren. QuickSpark is een handige manier om uw ATP energie te verhogen door uw CoEnzym 1 niveau aan te vullen.

Atleten

Om de beste prestaties neer te kunnen zetten, moet u maximale energie uit uw lichaam halen. De energie die onze cellen en ons hele lichaam kracht geeft, wordt ATP energie genoemd. Voor de productie van ATP energie is CoEnzym 1 nodig. CoEnzym 1 helpt energie te leveren aan de cellen door de ATP productie te stimuleren via de ATP energiecyclus. QuickSpark levert 10mg CoEnzym 1, wat een primaire rol speelt in de energieproductie op cellulair niveau. Met QuickSpark krijgt u op een snelle manier meer natuurlijke energie.

QuickSpark bevat een gepatenteerde formule van CoEnzym 1. De zuigtabletten lossen snel op en u voelt het verschil snel.
 

Bestel uw producten online! Klik Hier

Marrit Velink

Email: marritvelink@herba-advice.nl

Bel nu:  072-5818 566 

of 06-22 364 313

Onafhankelijk Herbalife Distributeur

BERGEN - NOORD HOLLAND

 
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011  Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.