Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRELOX BLUE

 

De druk die het tegenwoordige leven op de man legt en het verouderingsproces, zijn beide debet aan het teruglopen van de mannelijke vitaliteit. Miljoenen mannen over de gehele wereld moeten overdag hard werken en voelen zich daardoor tegen de avond moe en lusteloos. Dit revolutionaire product heeft resultaat dankzij zeer krachtige antioxidant ondersteuning. Uiteindelijk kan Prelox® Blue u helpen de gevolgen van een gestreste en krachtenverslindende manier van leven de baas te worden en de typisch mannelijke vitaliteit te herstellen.
 

Mannen van alle leeftijden komen in aanmerking voor Prelox® Blue: Prelox® Blue is een afgeleid kruidensupplement. Het bevat uitsluitend erkende ingrediënten die al tal van jaren hun nut bewezen hebben.

Hoe lang mag ik dit supplement gebruiken? Wij adviseren u gedurende de eerste veertien dagen tweemaal per dag twee tabletten in te nemen. Daarna mag dit tweemaal per dag een of twee tabletten zijn. U mag dit product zonder bezwaar langdurig blijven gebruiken.

Zijn er contra-indicaties? Net als het voor andere producten geldt: als u te maken heeft met ernstig verhoogde bloeddruk of een hart- of vaatziekte, is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen.

 
Bestel uw producten online! Klik Hier
 

Prelox® Blue bevat een gepatenteerde mix van L-arginine, pycnogenol en asparaginezuur, waaraan verder vitamine E is toegevoegd.

- L-arginine is een aminozuur dat veel voorkomt in voedsel, zoals chocolade, gelatine, noten en graanproducten. Het vormt naar men aanneemt in het lichaam nitraatoxide, een stof die een belangrijke rol speelt in het vaatstelsel. Deze speelt volgens deskundigen ook een rol in diverse biologische processen.

- Pycnogenol is een gepatenteerde superantioxidant waarvan men uit de praktijk weet dat hij ook op de lange termijn volstrekt veilig is. Er is meer dan 30 jaar onderzoek aan gewijd. Pycnogenol wordt gedestilleerd uit de stam van de aan de Franse kust groeiende pijnboom.

- Asparaginezuur is van vitaal belang voor het uithoudingsvermogen, de hersenactiviteit en het welzijn van het zenuwstelsel. Het komt veel voor in voedingsstoffen als een prominent aanwezig aminozuur. Het heeft een sleutelrol in de stofwisseling en zorgt voor de vorming van andere aminozuren en biochemische stoffen binnen de cyclus van het salpeterzuur, waaronder ook L-arginine valt.

 
5Top
 
 

Home

Links

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011  Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.