Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AFSLANKEN
 

Er zijn twee simpele redenen waarom de Herbalife gewichtmanagements-producten zichzelf zo goed verkopen – u behaalt er FANTASTISCHE RESULTATEN MEE en ze zijn zo MAKKELIJK IN HET GEBRUIK.

Uw ideale figuur krijgen en uw gewicht beheersen is nog nooit zo makkelijk geweest! Bereid twee maaltijdvervangende shakes per dag met uw favoriete Formule 1 voedingsshake. Zorg dat u uw essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, met behulp van Formule 2 Multivitaminencomplex en voeg er Vezel en kruiden tabletten aan toe zodat uw lichaam de gif- en afvalstoffen afdoende kan afvoeren. 

 
Deze elkaar aanvullende producten ondersteunen een optimaal welzijn in combinatie met een uitgebalanceerd voedingsplan en een evenwichtige, actieve levensstijl. Naast dat Formule 1 - Voedingsshake ons paradepaardje voor gewichtbeheersing is, levert het ook een aantal voedingsvoordelen voor verschillende mensen inclusief sportieve mensen, mensen met een drukke, actieve levensstijl en senioren.
 
Vergeet die ellendige diëten maar, met eindeloos dagdromen over wat u niet mocht eten! Deze keer hoeft u geen honger te lijden en bent u vitaler dan ooit tevoren. Een heerlijke maaltijd! Onze shakes zijn gewoon erg lekker en al die verhalen over slappe poedermaaltijden die nergens naar smaken, zijn hier gewoon niet aan de orde. Herbalife shakes smaken fantastisch, ze zijn zacht & romig en nemen uw hongergevoel helemaal weg.

Geen jojo-effect meer! Voedingsdeskundigen kijken naar de balans en energiebehoeften van uw lichaam en passen uw voedingspatroon daarop aan. Op deze manier komt u vanzelf langzaam op uw ideale gewicht uit. Bij een jojo-dieet word je alleen maar uitgehongerd, raakt het lichaam volledig in de war en ontstaan er allerlei tekorten aan belangrijke voedingsstoffen.

 
Meer vitaliteit! Vraag het maar eens aan mensen die Formule 1 gebruiken, ze geven allemaal hetzelfde antwoord: ‘Ik ben veel vitaler.’ Dat is het resultaat van een beter afgesteld lichaam en de beloning van een uitgebalanceerde voeding en de positieve veranderingen in uw manier van leven.

QuickStart vormt de kern van uw Herbalife programma - voor een goed begin! 

Belangrijkste voordelen:

  • Voedzame en lekkere shakes in diverse smaken. 
  • Gepersonaliseerde proteïneconsumptie waardoor u minder snel honger heeft, terwijl u tegelijkertijd voldoet aan de proteïnebehoeften van uw lichaam. 
  • Elke dag opnieuw de vitaliteit van het vitaminencomplex. 
  • Vezels ter versnelling van de afvoer van gif- en afvalstoffen. 

De Herbalife Levensstijl

Herbalife is niet alleen een unieke oplossing voor de gewichtsbeheersing, op maat gemaakt voor uw persoonlijke behoeften. Het is tevens de keuze voor een andere manier van leven. Door te kiezen voor Herbalife, kiest u voor een nieuw figuur, voor fit blijven en een heerlijk gevoel. U hoeft zich geen zorgen te maken over weer terugkerende kilootjes nadat u uw streefgewicht eenmaal heeft bereikt.

Herbalife helpt u uw nieuwe gewicht en figuur vast te houden – voor altijd! 

Bestel uw producten online! Klik Hier

 

De filosofie van Herbalife - zo simpel als 1 - 2 - 3! 


 
 
Ken uw lichaam
 
 

Proteïne op maat – het Herbalife kernbegrip.
Als u de juiste hoeveelheid proteïne eet heeft u minder last van een hongerig gevoel. Bovendien vergroot u zo uw vetvrije massa en uw metabolisme (stofwisseling) versnelt, waardoor u meer calorieën verbrandt! U krijgt de oplossing die u zoekt op een presenteerblaadje!


 
 
Geniet van de ideale maaltijd
 
 

Ontbijt: Begin de dag met een heerlijke en voedzame shake, keuze uit zes lekkere smaken: Tropical Fruit, Vanille, Aardbei, Chocolade, Cookies and Cream en Cappuccino. 

Lunch: Maak nog zo’n lekkere romige shake, makkelijk en handig voor mensen met weinig tijd voor een lunchpauze. Fastfood, maar dan supergezond!

Avondmaaltijd: Geniet van uw avondmaaltijd en kies voor proteïne zoals kip, vis of tofoe, en eet vooral veel kleurrijke groenten!

Tussendoortje: Trakteer uzelf op de geroosterde sojanootjes of neem een overheerlijke proteÔnereep met een lekker laagje chocolade. 


 
Maak uw succes optimaal
 
 

Supplementen: Het is normaal om af en toe trek te krijgen, zelfs als u een programma volgt dat precies op uw behoeften is afgesteld. Daarom hebben we een reeks gezonde proteïnesnacks en andere supplementen ontwikkeld. Deze producten kunnen voor specifieke lichaamsgebieden worden gebruikt en vergroten daarmee de kans op succes. 

 

Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd.

   
Aloësiroop: Een verfrissende drank die verzachtend werkt op de spijsvertering, zodat u zich heerlijk voelt! 
Kruidendrank: Een heerlijk verfrissende drank met weinig calorieën die u een oppepper geeft! Een ideaal alternatief voor thee of koffie! 
Cell Nutrition:  Helpt uw lichaam efficiënter te functioneren. 
Cell-U-Loss: Breng de verlepte huid opnieuw tot leven met hulp van dit supplement!
Gele Tabletten:  Het perfecte supplement om de zin om te snoepen te beheersen. 
Thermo Complete: Een supplement dat u een oppepper geeft. 

Het Quickstart Programma bestaat uit:

 • Formule 1 - Cellulaire Voedingsshake 

 • Heerlijke en voedzame shakes met al het goede van een uitgebalanceerde maaltijd. 
 • Formule 2 - Multivitaminen Complex 

 • Een breed hoogwaardig Multivitaminen supplement dat er voor zorgt dat u alle essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen binnen krijgt. 
 • Formule 3 - ProteÔne Poeder 

 • Met soja-en weiproteïne. Onze speciale mix van de hoogste kwaliteit soja- en weiproteïne kunnen op maat worden toegevoegd aan uw shakes om aan uw dagelijkse proteïnebehoefte te voldoen. 
 • Vezel en kruidentabletten.
 •  
  Helpen bij gewichtsmanagement; uw lichaam gebruikt de kruiden en extra voedingsvezels om alle afvalstoffen op te ruimen (ontslakken) en daarmee de opname van voedingsstoffen te verbeteren. 
Plus eventueel proteïnerepen en tomatensoep om u gedurende de dag energiek te blijven voelen. Doe er dagelijks lichaamsbeweging bij en u heeft een formule voor succes in eigen hand. 

Gourmet Tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs. Meer informatie>>

Hoeveel is uw gezondheid u waard? 
Herbalife is niet duur! De producten van Herbalife behoren kwalitatief tot de beste producten ter wereld en zijn verhoudingsgewijs niet duur. Zeker als u bedenkt dat Herbalife voor haar producten veel meer natuurlijke grondstoffen en andere hoogwaardige bestanddelen gebruikt, dan andere bedrijven. Als je mensen vraagt wat zij het allerbelangrijkste in hun leven vinden, antwoordt vrijwel iedereen met ‘gezondheid’. Een belangrijke vraag die u uzelf dus zou kunnen stellen luidt dan ook: hoeveel is mijn gezondheid mij waard? Met een basis voedingsprogramma van Herbalife kunt u uw voeding op dagelijkse basis aanmerkelijk verbeteren en uw gewicht beheersen.

De eerste stap naar een gepersonaliseerde oplossing met Herbalife is het laten maken van een lichaamsanalyse. U kunt gewoon rustig blijven zitten en u ontspannen terwijl uw Herbalife Coach uw persoonlijke Maaltijdplan bepaalt, die u moet nemen voor effectief gewichtsmanagement. Herbalife biedt verschillende voedingsprogramma’s. Afhankelijk van uw doelstelling en het advies van uw distributeur. 

Het is heel eenvoudig! Uw Herbalife Coach rekent alles voor u uit en u krijgt de oplossing die u zoekt op een presenteerblaadje aangereikt!

Hoe begin ik met Herbalife? Met één enkel e-mailtje of telefoontje!

Bel: 072 - 58 185 66 of 06 - 22 364 313
Of vul dit formulier in en wij bellen u!
 

Bestel uw producten online! Klik Hier

 
5Top
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011 Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.