Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AANKOMEN

 
Pak uw ondergewicht goed aan!

Ons Herbalife Quickstartprogramma bevat de basisproducten om uw ondergewicht met succes aan te pakken. Na elke maaltijd een heerlijke shake extra als toetje. 
Deze elkaar aanvullende producten ondersteunen een optimaal welzijn in combinatie met een uitgebalanceerd voedingsplan en een evenwichtige, actieve levensstijl. Naast dat Formule 1 - Voedingsshake ons paradepaardje voor gewichtbeheersing is, levert het ook een aantal voedingsvoordelen voor verschillende mensen inclusief sportieve mensen, mensen met een drukke, actieve levensstijl en senioren.

Zo maak je een Herbalife voedingsshake: Alleen met halfvolle koemelk is Herbalife perfect samengestelde voeding. Lust je geen koemelk dan mag eventueel sojamelk natuur of als afwisseling half fruitsap/half water, karnemelk, drinkyoghurt of zelfs in tomatensap met wat zout en tabasco. Gebruik twee grote (niet afgestreken) eetlepels Formule 1 poeder (26 gr.) per maaltijd. Een doos Formule1 poeder bevat 21 maaltijden.

Bodybuilders gebruiken programma's met Herbalife producten voor de opbouw van spiermassa.

 
 

Formule 1 Voedingsshake

Samengesteld met 9 gram hoogwaardige soja-proteÔne (19 ŗ 21 g totale eiwitten indien u halfvolle melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren. Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert het alle essentiŽle aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden. Verkrijgbaar in de smaken: Cookies and Cream, Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische Vruchten en Cappuccino. Ook per 1 portiezakjes!

 

Formule 2 Multivitaminencomplex

Houd uw lichaam in topconditie door de essentiŽle voedingsstoffen tot u te nemen. Formule 2 biedt u een bredere reeks aan vitaminen, mineralen en kruiden. een aanvulling op Formule 1.

 

Formule 3 Personalized ProteÔne Poeder

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid proteÔne nodig om sterk en gezond te blijven. Helaas bevat veel eiwitrijke voeding, waaronder vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en calorieŽn. Personalized ProteÔne Poeder is een prettige en vetvrije methode om uw behoefte aan proteÔne aan te vullen. Dit helpt u om slank en fit te blijven.

 

Vezel- en kruidentabletten

Als u producten voor gewichtbeheersing gebruikt, is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtbeheersing door extra voedingsvezels te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd.
• Ontwikkeld voor een veilige en effectieve gewichtbeheersing.
• Verwijdert afvalstoffen.

 
Bestel uw producten online! Klik Hier
 
Begeleiding geven wij u vanzelfsprekend alleen wanneer u dit zelf wenst. Wij vallen u nooit ongevraagd lastig met vervelende telefoontjes.
 
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!
 
5Top
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011 Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.