Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERBALIFE

 
Herbalife International werd opgericht in 1980, het is het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gewijd is aan het vereenvoudigen van een gezonde levensstijl.
 
De hoge kwaliteit producten en programma's van Herbalife bieden:
  • succesvolle gewichtsbeheersing
  • betere voeding
  • vooruitstrevende persoonlijke verzorging
  • de mogelijkheid van financieel gewin
Wetenschappelijk samengesteld voor uw succes
De innovatieve producten van Herbalife zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, artsen en voedingsdeskundigen met uw persoonlijke welzijnsdoelstellingen in gedachten. De formules zijn zo ontworpen dat welzijn uw hele leven lang binnen uw bereik ligt, het vooruitzicht van de zakelijke mogelijkheid maakt ook uw financiŽle succes een goede beloning!

Vertrouw op de experts
Herbalifeís wetenschappelijke adviesraad zijn de drijvende kracht achter het succes van Herbalife. Dit team van gerespecteerde wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van Herbalife producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de Herbalife kwaliteit ruimschoots voldoet aan de hoge eisen.

Ondersteuning waar u op kunt rekenen

Het team bestaat uit meer bijna twee miljoen onafhankelijke Distributeurs die wereldwijd in 78 landen Herbalife producten verkopen met een jaarlijkse omzet van $ 4,2 miljard, dus u bent verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn. Als u er klaar voor bent uw leven te veranderen helpen wij u graag met:
  • uw behoeften op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging
  • de zakelijke mogelijkheid
Met Herbalife, onze kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen. Ontdek Herbalife - en ontdek een levenlang welzijn.

Herbalife International
Herbalife is een toonaangevend bedrijf op het gebied van op wetenschappelijke basis gemaakte gewichtsbeheersingproducten en maaltijdvervangers. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan gewichtsbeheersingproducten, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten die een gezonde levensstijl ondersteunen. De producten worden verkocht via een netwerk marketing systeem. Hiervoor maakt het bedrijf exclusief gebruik van een internationaal netwerk van  onafhankelijke distributeurs die in 78 landen actief zijn, waaronder AziŽ en het Pacifische gebied, Europa, en Noord Ė en Zuid Amerika.

Mark Hughes
Mark Hughes wijdde zijn leven aan een ambitieus doel: hij wilde de beste en meest geavanceerde producten voor inwendige en uitwendige voeding op de wereldmarkt brengen. Een gevolg van zijn geweldige inzet is dat miljoenen mensen op een veilige en doeltreffende manier hun lichaamsgewicht onder controle hebben gekregen. Bovendien verbeterden zij hun levensstijl met behulp van de Herbalife producten ingrijpend. 

Het begon tragisch. De moeder van Mark Hughes, de stichter van Herbalife,raakte verslaafd aan de haar voorgeschreven vermageringspillen en stierf aan een per ongeluk ingenomen overdosis. Hoewel Mark pas 18 jaar was, besloot hij een manier te vinden om mensenveilig en effectief hun gewicht te laten beheersen door middel van goede voeding. Na uitgebreide onderzoeken en productontwikkeling lanceerde Mark in februari 1980 Herbalife. 

Nederland
In september 1998 werd in Venray Herbalifeís Europese distributiecentrum geopend. Hier worden per maand meer dan 25.000 orders van distributeurs afgehandeld en uitgeleverd aan negen landen. Ook worden er vanuit Utrecht en Venray verkooppunten bevoorraad.

Het bedrijf staat officieel genoteerd op de New York Stock Exchange.

Overgewicht
Tegenwoordig wordt in alle Westerse landen regelmatig de noodklok geluid dat het aantal mensen met overgewicht de pan uitrijst. In Nederland is dat niet anders. En het aantal mensen met overgewicht zal de komende jaren alleen maar verder stijgen. Wanneer dit met dezelfde snelheid gaat als momentaal het geval is, dan verwacht men dat binnen afzienbare tijd ruim 40% van de Nederlanders matig overgewicht zal hebben en nog eens 18% een ernstige vorm (obesitas). Herbalife onderkent al jaren het probleem van overgewicht en biedt met haar producten en persoonlijke coaching een goede oplossing om mensen hun gewenste gewichtsdoelstelling te helpen bereiken.
 
Persoonlijke begeleiding
Bij gewichtsbeheersing -afvallen, aankomen of op gewicht blijven- wordt veel doorzettingsvermogen geŽist van het individu, dat er vaak alleen voorstaat. De onafhankelijke Herbalife distributeurs leveren niet alleen producten maar begeleiden en coachen ook iedereen die de Herbalife producten gebruikt. Deze persoonlijke begeleiding is niet alleen prettig voor degene die voor een uitdaging staat maar vergroot tevens de kans op een goed eindresultaat aanzienlijk.
 
Netto verkoop
In 2010 bedroeg de netto wereldwijde verkoop $ 4,2 miljard.

Lidmaatschap
Herbalife is lid van de Verenging Directe Verkoop.

 
5Top
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011  Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.