Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GENERATION H

 

 

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Heb je dat zelf in de hand? Heb je het gevoel dat je toekomst onzeker is? Ben je 18-30 jaar? 

Doe dan mee! Start je eigen bedrijf vanuit huis!

Wat is er leuker dan je eigen tijd indelen, je eigen business opbouwen en van het leven te genieten!

Tegenwoordig raken jonge mensen steeds moeilijker aan een job. Zelfs al heb je een diploma, dan nog is het geen sinecure om een baan te vinden in de richting van wat je hebt gestudeerd. Bedrijven vragen ervaring, maar geven je de kans niet om die op te doen.

Generation - H is een groep jonge enthousiaste mensen tussen de 18 en 30 jaar die binnen de organisatie Herbalife International eigenhandig een nieuw concept in de markt zetten dat het mogelijk maakt om vanuit huis een eigen bedrijf op te bouwen. Herbalife is de wereldwijde marktleider op het gebied van voeding, gezondheid en verzorging.

Ben je klaar om je toekomst in te vullen naar wat je wilt? Dan is het voor je misschien wel interessant om onafhankelijk Herbalife-distributeur te worden.
Deze beslissing kan je leven veranderen! Laat je dromen uitkomen !

Ben jij er klaar voor? Wij wel! Wij zijn dynamische en succesvolle ondernemers, die wegens enorme groeimogelijkheden op zoek zijn naar jong en ondernemend talent. Wij zullen je introduceren en begeleiden in een branche die de komende jaren, naar verwachting, een explosieve groei doormaakt. Wij bieden je dus geen baan, maar een serieuze mogelijkheid om fulltime of parttime voor jezelf te beginnen.

Je hebt nu de kans om het heft in eigen handen te nemen en jouw toekomst zelf te bepalen. Zin om met een stel vrienden te bouwen aan je eigen financiŽle zekerheid, ja zelfs onafhankelijkheid, in een industrie die momenteel een enorme bloei kent? Dan moet je bij ons zijn.

Herbalife International is een toonaangevend Netwerk Marketing bedrijf opgericht in 1980 en goedgekeurd in 78 landen.

Iedere distributeur start door een International Business Pack (IBP) aan te schaffen, waarmee je internationaal zaken kunt doen.
Dit IBP bevat voedingsproducten die je zelf gaat gebruiken.

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

E-mail ons nu voor geheel vrijblijvende informatie.

Bel nu: 072 - 58 185 66 of 06 - 22 364 313

 
5Top
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011  Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.